Termeni si conditii

CONDITII GENERALE SI TERMENI DE UTILIZARE A site-ului NAUM CONSALT SOFTWARE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului NAUM CONSALT SOFTWARE de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

 1. Informatiile prezente pe acest site nu sunt considerate oferta la produsele si serviciile oferite de S.C. NAUM CONSALT SOFTWARE S.R.L. Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor NCS
 2. NCS nu acorda garantie pentru :
  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
  • Astfel NCS nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
 3. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. NAUM CONSALT SOFTWARE S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
 4. Prin continuitul site-ului S.C. NAUM CONSALT SOFTWARE S.R.L.urmareste transmiterea de informatii actualizate si exacte. NCS nu garanteaza ca prezentul site nu contine erori, dar poate garanta ca ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
 5. Persoanele interesate de produsele si serviciile prezentate in site, pot contacta NCS prin oricare din mijloacele oferite de site (telefon, fax, e-mail).
 6. Informatiile despre taxele si tarifele, informatiile tehnice sau de alta natura va for fi furnizate prin transmiterea de oferta adaptata cerintelor si posibilitatilor Dumneavoastra.
 7. Prezentul site contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate deNCS utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
 8. NCS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.
 9. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE