Rezultate

De la infiintarea noastra, in august 1990 am trecut prin transformari organizatorice, la care ne-a obligat adaptarea la principiile economiei de piata si relatiile interumane in aceasta economie. Pana in prezent, firma de dezvoltare software ERP NAUM CONSALT a cunoscut o dezvoltare continuu ascendenta, pe toate planurile.

Cu capital privat romanesc, am inceput cu un numar restrans de specialisti, impatimiti in ale informaticii. Initial, am proiectat aplicatii profilate pe activitatile economice si tehnice din ramura constructii-montaj. Intr-un timp scurt, am informatizat toate activitatile din aceasta ramura. Rezultatele noastre au determinat solicitari de programe informatice si de la societati din alte ramuri ale economiei nationale.

In prezent activam in: constructii-montaj, transporturi auto, baza de utilaje, baze de aprovizionare-desfacere, industrie, agricultura, comert cu ridicata si cu amanuntul, prestari servicii, regii autonome, institute nationale, scoli, licee, universitati, spitale, etc. Multitudinea cerintelor beneficiarilor din aproape toate ramurile economiei nationale ne-au determinat sa realizam "SISTEMUL INFORMATIC INTEGRAT" care, ca si aplicatie ERP, a devenit un instrument de management financiar apreciat de managerii societatilor economice.

Proiectat initial in FoxPro-Dos, apoi in Visual FoxPro, incepind cu anul 2002 a fost reproiectat in tehnologie ORACLE, iar utilizatorii care beneficiaza de avantajele acestei platforme sunt din cele mai diferite domenii de activitate.

Dezvoltarea pe orizontala a dus la infiintarea a 14 reprezentante teritoriale, prin care asiguram implementarea si asistenta tehnica necesara.

 

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE