Filosofie

Pe parcursul proiectarii SISTEMULUI INFORMATIC INTEGRAT, am gandit o filozofie proprie, valabila la realizarea oricarui sistem informatic integrat si pe care numai practica indelungata ti-o confera.

  • Am practicat proiectarea pe module a sistemului informatic, de tip ERP, prin care am urmarit comunicarea intre componentele sistemului din zone diferite de activitate. Punand in practica deviza noastra : ”informatia primara se introduce o singura data”, ”cu noi ... condeiul doar pentru semnat”, am realizat posibilitatea obtinerii informatiilor in timp real fapt ce a adus aprecierea utilizatorilor nostri in exploatarea soft -ului de management.
  • Eficienta economica a constituit criteriu imprtant. Pentru aceasta s-a avut in vedere ca raportul rezultatelor obtinute prin implementarea si exploatarea sistemului informatic si totalitatea costurilor de realizare, sa fie cat mai mare. Adica, sa fie rentabil.
  • Orientare catre nevoile reale ale utilizatorilor in vederea satisfacerii cerintelor si preferintelor acestora. Sugestiile si propunerile lor, ne-au facut sa gandim impreuna, ca o singura echipa, iar rezultatele au fost deosebite, atat pentru noi ca proiectanti cat mai ales pentru beneficiari.
  • Sistemul proiectat sa nu fie dependent de dotarea actuala a beneficiarului si sa se aiba in vedere noi achizitii de tehnica de calcul, in pas cu noile tehnologii.
  • Esential am considerat necesar ca sistemul ERP iConsalt proiectat de noi sa se poata plia usor la cerintele pietii in continua transformare, atat din punct de vedere economic cat si legislativ. Acelasi lucru l-am realizat prin implementarea la societatilor comerciale, unde fiecare are specificul sau.

Apeland la noi, veti fi beneficiarii directi al modului nostru de a ne face utili.

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE