Despre companie si Solutia ERP iConsalt pe Tehnologie Oracle

NAUM CONSALT SOFTWARE a fost infiintata in 1990 cu capital integral privat in totalitate romanesc. Avem ca obiect de activitate: informatica-consulting si studii informatice adaptate la cerintele societatilor cu capital de stat, privat sau mixt. Asiguram servicii pentru asistenta tehnica instruirea personalului, în asimilarea completa a programelor informatice proiectate, la peste 1200 de unitati economice din tara.

Reprezentantele noastre din: Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Brasov, Sibiu, Cluj, Tîrgu-Mures, Iasi, Bacau, Piatra-Neamt, Focsani, Constanta, Alexandria, Tîrgoviste si Timisoara dispun de o dotare tehnico-materiala, care le permite deplasarea in conditii optime / eficiente a specialistilor nostri la solicitarile beneficiarilor.

Lider important in softul de management si gestiune din Romania, am proiectat si implementat "SISTEMUL INFORMATIC INTEGRAT" ERP iConsalt cu aplicabilitate în toate sectoarele de activitate, atit productive cit si functionale, din mai toate ramurile economiei nationale. Conceput initial in FoxPro 1.0 am migrat pe toate versiunile dezvoltate de Microsoft pana la Visual FoxPro 9.0. Incepand cu 2002 sistemul informatic a fost reproiectat in tehnologie ORACLE 9.i, 10g si in prezent 11g, beneficiind de toate avantajele hardware / software oferite de acesta platforma.

Conceptia este originala, sursele sunt proprii si îmbina o experienta în management si ebusiness, a unor specialisti cu peste 35 ani vechime în domeniile pentru care SISTEMUL a fost proiectat. Parteneriatul cu compania ORACLE ne permite sa folosim in continuare cele mai recente tehnologii.

CONSALT este marca inregistrata la O.S.I.M. din anul 1991. Drepturile de autor asupra programelor informatice marca CONSALT sunt protejate prin inscrierea acestora la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE