Soft ERP Gestiune SERvice Auto (SERA)

Aplicatia SERA face parte din Sistemul Informatic Integrat - iConsalt, dezvoltat in tehnologia Oracle APplication EXpress (Oracle-APEX) - v.- Apex 4.1.1.00.23/11g.

In ceea ce priveste interfata cu utilizatorul iConsalt respecta standardul Oracle-APEX.

Modulul SERA ofera utilizatorului posibilitatea de a prelua pe calculator toate comenzile emise intr-un atelier auto pentru activitatea de reparatii postgarantii efectuate ptr. clienti TERTI, precum si comenzile de reparatii ptr. autovehiculele si utilajele din parcul propriu. Aceste comenzi se executa pentru orice tip de autoturisme, respectiv utilaje. Prin preluarea comenzilor lansate in executie se urmareste simplificarea muncii conducatorilor de ateliere si echipe, datorita faptului ca toate calculele referitoare la valoarea comenzii, a manoperei cuvenite echipelor de lucru si centralizarile care se fac la sfarsit de perioada de prelucrare sunt automate.

Realizeaza :
- preluarea comenzilor de reparatii ce se deschid pentru un autovehicul sau utilaj ;generarea de Bonuri de Consum ptr. materialele si reperele ce se elibereaza din gestiunea atelierului, ptr. comanda respectiva;
- generarea operatiilor ce au fost efectuate la comanda respectiva, ptr. calculul manoperei consumate la comanda respectiva;
- devizul de reparatii (calcul si listare) ptr. determinarea costului total al comenzii;
- calculul automat al manoperei de plata pe echipe la sfarsitul lunii de prelucrare, manopera ce poate fi preluata pentru calculul salariilor mecanicilor .

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE