Modul ERP Productie - ADministrare KOmenzi (ADKO)

Aplicatia ADKO, face parte din Sistemul Informatic Integrat - iConsalt, dezvoltat in tehnologia Oracle APplication EXpress (Oracle-APEX) - v.- Apex 4.1.1.00.23/11g.

In ceea ce priveste interfata cu utilizatorul iConsalt respecta standardul Oracle-APEX

Are ca obiect managementul comenzilor de aprovizionare facând legatura între productie si furnizori.

De la productie, daca exista implementat modulul EDI, se extrage necesarul de aprovizionat, calculat pe baza cantitatilor ramase de executat la o anumita data. necesar se calculeaza din reteta articolelor din deviz, pe sorto-tipo-dimensiune pe fiecare lucrare, executant, termen din cadrul unei companii.

Se pot introduce comenzi direct în acest modul, pe baza unor rapoarte de necesar.

Comenzile pot fi centralizate pe criterii diverse.

Exista posibilitatea crearii unui nomenclator propriu de furnizori în care sunt înregistrati furnizorii de materiale pe sortimente, cantitati, pret, discount, conditii de livrare/transport, conditii de plata.

Se alege furnizorul pentru fiecare sortiment, fie din nomenclatorul propriu de furnizori fie din nomenclatorul general de firme. Comanda se separa apoi pe furnizori rezultând mai multe comenzi la care pot fi trecute conditii de livrare, observatii, alte informatii. Se emite comanda în format electronic sau pe hârtie, urmând a fi trimisa la furnizor prin mijloacele de comunicare existente.

Principalele functii ale modulului :
· Urmarire comenzi
· Vizualizare / Actualizare - Furnizori proprii
· Comenzi - vizualizare
· Furnizori diversi
· Tip plata
· Modalitate de plata
· Modalitate de livrare
· Modalitate de facturare
· Executie rapoarte

CONSALT © 2015 NAUM CONSALT SOFTWARE